Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Moške nogavice za zdravje bodo še posebej dobrodošle tistim, ki se spopadajo s sladkorno boleznijo, se ukvarjajo s športom ali ves dan preživijo na nogah. Za nogavice je značilen zelo ohlapen rob, ki ne povzroča bolečih mehurjev in otekanja okončin. Poleg tega vsebujejo srebrna vlakna, ki jim dajejo antibakterijske lastnosti, zato odpravljajo ...

Moške nogavice za zdravje bodo še posebej dobrodošle tistim, ki se spopadajo s sladkorno boleznijo, se ukvarjajo s športom ali ves dan preživijo na nogah. Za nogavice je značilen zelo ohlapen rob, ki ne povzroča bolečih mehurjev in otekanja okončin. Poleg tega vsebujejo srebrna vlakna, ki jim dajejo antibakterijske lastnosti, zato odpravljajo neprijetne vonjave in učinkovito preprečujejo težave z glivicami na stopalih.

Kako izbrati zdravstvene nogavice za moške?

Zdravstvene nogavice z vsebnostjo srebra izberite glede na svoje potrebe. Diabetiki bodo še posebej pozorni na to, da bodo nosili elastičen spodnji rob, da bodo lažje premagali težave, povezane s sindromom diabetičnega stopala. Če večino dneva preživite na nogah, vam bodo ustrezale nogavice z ojačano peto in prsti. Pozorni bodite tudi na kakovost materialov - posebej občutljivi posamezniki naj izberejo bombažne nogavice ali nogavice iz bambusovih vlaken ali volne merino, ki so lahke, dihajo in ne dražijo kože.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-2 od 2 predmetov
1-2 od 2 predmetov