120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete nogavice, v katerih boste lahko hodili ves dan, ne da bi vam bilo treba skrbeti za neprijetne vonjave? Poskusite nogavice iz bambusovih vlaken ali nogavice s srebrom, ki delujejo antibakterijsko. To pomeni, da uničujejo izbrane vrste bakterij, absorbirajo vonjave in preprečujejo nastanek plesni. Posebej jih cenijo diabetiki, nagnjeni k g...

Iščete nogavice, v katerih boste lahko hodili ves dan, ne da bi vam bilo treba skrbeti za neprijetne vonjave? Poskusite nogavice iz bambusovih vlaken ali nogavice s srebrom, ki delujejo antibakterijsko. To pomeni, da uničujejo izbrane vrste bakterij, absorbirajo vonjave in preprečujejo nastanek plesni. Posebej jih cenijo diabetiki, nagnjeni k glivičnim obolenjem, pa tudi športniki in ljudje, ki ves dan preživijo na nogah.

Dajte moškim srebrnim nogavicam priložnost

Antibakterijske nogavice s srebrovimi delci so na voljo v več različicah. Pri športu in na prostem uporabljajte funkcionalne nogavice s srebrno barvo, ki vam omogočajo, da se osredotočite na zmogljivost. Če opravljate ročno zahtevno delo ali ste vedno na nogah, vam bodo ustrezale nogavice s peto in prsti iz frotirja, ki absorbirajo udarce. Če imate sladkorno bolezen, poskusite z zdravstvenimi nogavicami, ki imajo poleg srebra tudi zelo ohlapen kroj, da bi lažje premagali težave, povezane s sindromom diabetičnega stopala.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-11 od 11 predmetov
1-11 od 11 predmetov