120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vaša stopala si zaslužijo le najboljše, zato jim to omogočite. Ne glede na to, ali ves dan preživite na pisarniškem stolu ali pa, nasprotno, ne sedite niti za trenutek, boste cenili kakovostne moške nogavice iz organskega bombaža. Naravni material je zračen, vpojen in antibakterijski, zato se vaša stopala ne bodo neprijetno potila niti v zaprt...

Vaša stopala si zaslužijo le najboljše, zato jim to omogočite. Ne glede na to, ali ves dan preživite na pisarniškem stolu ali pa, nasprotno, ne sedite niti za trenutek, boste cenili kakovostne moške nogavice iz organskega bombaža. Naravni material je zračen, vpojen in antibakterijski, zato se vaša stopala ne bodo neprijetno potila niti v zaprtih čevljih. Če ugotovite, da vam bombažne nogavice ustrezajo, v svojo garderobo dodajte več spodnjega perila iz organskega bombaža. Z njim ne boste naredili napake (ali sramote).

Zakaj kupiti spodnje perilo iz organskega bombaža

Trajnost in prijaznost ne le do narave, temveč tudi do vaše kože. To so glavni razlogi, zakaj se splača zamenjati konvencionalno konfekcijsko spodnje perilo za spodnje perilo in oblačila iz organskega bombaža. Ekološki bombaž je v nasprotju s konvencionalnim bombažem pridelan naravno z manj vode, za njegovo pridelavo in predelavo pa se uporabljajo le naravni viri. Moške spodnjice, boksarice in bokserice iz organskega bombaža so hipoalergene in antibakterijske, zato so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo intimnih predelov.

Pokaži več