120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete nogavice, v katerih boste lahko hodili ves dan, ne da bi vam bilo treba skrbeti za neprijetne vonjave? Poskusite nogavice iz bambusovih vlaken ali antibakterijske nogavice s srebrom, ki uničujejo izbrane vrste bakterij, absorbirajo vonjave in preprečujejo nastanek plesni. Posebej jih cenijo diabetiki, nagnjeni k glivičnim obolenjem, pa t...

Iščete nogavice, v katerih boste lahko hodili ves dan, ne da bi vam bilo treba skrbeti za neprijetne vonjave? Poskusite nogavice iz bambusovih vlaken ali antibakterijske nogavice s srebrom, ki uničujejo izbrane vrste bakterij, absorbirajo vonjave in preprečujejo nastanek plesni. Posebej jih cenijo diabetiki, nagnjeni k glivičnim obolenjem, pa tudi športniki in ljudje, ki ves dan preživijo na nogah.

Dajte priložnost antibakterijskim nogavicam za moške

Moške antibakterijske nogavice so pogosto izdelane iz bambusovih vlaken in volne merino, ki sta povsem naravna materiala, ki uničujeta bakterije in preprečujeta nastanek plesni. Poleg tega so primerni tudi za ljudi z občutljivo kožo, ki jo umetna vlakna lahko razdražijo. Drug način za dodajanje antibakterijske funkcije nogavicam je uporaba srebrovih vlaken ali delcev. Tako na primer nastanejo funkcionalne nogavice, primerne za šport in dejavnosti na prostem, ali zdravstvene nogavice z zelo ohlapnim robom za diabetike.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-12 od 12 predmetov
1-12 od 12 predmetov