120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Uživajte na vsakem koraku svoje pustolovščine z moškimi nogavicami za na prostem. Njihova naloga je zaščititi stopalo pred vlago in mrazom, preprečevati prekomerno znojenje, vpijati neprijetne vonjave in izboljšati pretok krvi v stopalih. Idealna izbira so funkcionalne nogavice s srebrovimi vlakni, ki imajo antibakterijske lastnosti, zato učink...

Uživajte na vsakem koraku svoje pustolovščine z moškimi nogavicami za na prostem. Njihova naloga je zaščititi stopalo pred vlago in mrazom, preprečevati prekomerno znojenje, vpijati neprijetne vonjave in izboljšati pretok krvi v stopalih. Idealna izbira so funkcionalne nogavice s srebrovimi vlakni, ki imajo antibakterijske lastnosti, zato učinkovito preprečujejo nastanek plesni na stopalih. 

Kako izbrati nogavice za pohodništvo?

Pri izbiri moških nogavic za na prostem je zelo pomembna prava velikost - nogavice ne smejo zdrsniti ali vas stisniti in povzročiti bolečih mehurjev na gležnjih ali teletih. Rob nogavic mora segati čez rob čevlja, kar vas ne bo utrudilo pri delu. Pozorni bodite tudi na kakovost materialov - idealne so moške športne nogavice s frotirno pletenino in nogavice iz volne merino. Poskusite tudi s škornji z nogavicami, ki se popolnoma prilagodijo vašemu stopalu in vam omogočajo neomejeno svobodo gibanja.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-6 od 6 predmetov
1-6 od 6 predmetov