120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete moške nogavice, ki so primerne tako za vsakodnevno nošenje kot tudi za šport in aktivnosti na prostem? Preizkusite moške nogavice merino, izdelane iz najboljše volne, ki jo proizvaja pasma domačih ovc, ki izvira iz Maroka. Merino volna ne grize, ne prasketa in ne smrdi, nasprotno, odlikujejo jo odlične termoregulacijske sposobnosti - pol...

Iščete moške nogavice, ki so primerne tako za vsakodnevno nošenje kot tudi za šport in aktivnosti na prostem? Preizkusite moške nogavice merino, izdelane iz najboljše volne, ki jo proizvaja pasma domačih ovc, ki izvira iz Maroka. Merino volna ne grize, ne prasketa in ne smrdi, nasprotno, odlikujejo jo odlične termoregulacijske sposobnosti - poleti vas ohladi, pozimi pa lepo ogreje. Zato se merino volna ne uporablja le za visoke nogavice in nogavice, temveč tudi za funkcionalno spodnje perilo, ki učinkovito vpija znoj.

Kako izbrati prave nogavice?

Nogavice niso le za okras, ampak opravljajo številne pomembne funkcije. Med drugim ščitijo pred vlago in mrazom, preprečujejo prekomerno potenje, vpijajo neprijetne vonjave in izboljšujejo pretok krvi v stopalih. Nikoli vas ne smejo ščipati in povzročati neprijetnih mehurjev na teletih ali gležnjih. Pomembna je tudi kakovost uporabljenih materialov - bombažne in bambusove nogavice so primerne za vsakodnevno nošenje, funkcionalne nogavice iz merina ali srebra pa so idealne za šport.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-8 od 8 predmetov
1-8 od 8 predmetov