Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Zamenjajte zbledele spalne srajce za kakovostno in spodobno žensko pižamo, ki je zjutraj ne boste želeli sleči. A nič hudega - naše poletne ženske pižame s kratkimi rokavi in kratke hlače vam bodo zagotovile udobje čez dan, še posebej če se učite od doma, delate v domači pisarni ali skrbite za dom in otroke. Takoj ko se spet ohladi, se zavijte...

Zamenjajte zbledele spalne srajce za kakovostno in spodobno žensko pižamo, ki je zjutraj ne boste želeli sleči. A nič hudega - naše poletne ženske pižame s kratkimi rokavi in kratke hlače vam bodo zagotovile udobje čez dan, še posebej če se učite od doma, delate v domači pisarni ali skrbite za dom in otroke. Takoj ko se spet ohladi, se zavijte v bombažno ali flanelno pižamo z dolgimi hlačami, da vam bo zanesljivo toplo.  

Zaspite kot v sanjah

Bombažna pižama je klasika, ki ne sme manjkati v nobeni ženski garderobi. Še posebej priljubljene so pižame iz bombaža z nizko vsebnostjo likre, ki zagotavlja ne le mehkobo in lahkotnost, temveč tudi toplotno udobje v hladnejših nočeh. Iz istega razloga posezite po flanelu, ki je zelo prožen in mehak. Poleti pa dajte prednost satenu, ki je prijetno hladen na koži in vam omogoča nemoten spanec. 

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-29 od 29 predmetov
1-29 od 29 predmetov