120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

V poletni sezoni spada pižama globoko v omaro! Ko temperature dosežejo 30 °C, boste cenili nekaj lahkega za spanje. Na primer ženske majice, ki jih ponujamo kot dodatek h klasičnemu spodnjemu perilu. Tako lahko izbirate med več deset možnostmi in dobite več kosov spodnjega perila, ki se ujemajo z majico. Ženskim majicam se ne boste mogli upreti...

V poletni sezoni spada pižama globoko v omaro! Ko temperature dosežejo 30 °C, boste cenili nekaj lahkega za spanje. Na primer ženske majice, ki jih ponujamo kot dodatek h klasičnemu spodnjemu perilu. Tako lahko izbirate med več deset možnostmi in dobite več kosov spodnjega perila, ki se ujemajo z majico. Ženskim majicam se ne boste mogli upreti v kombinaciji z vsemi vrstami hlačk iz naše ponudbe. Odlično so videti zlasti z ženskimi kratkimi hlačami. Če želite narediti vtis, izberite kombinacijo čipkastih hlačk ali udobnega spodnjega perila z nogami. Izbira je res bogata, a če v ponudbi pogrešate kakšno žensko majico, nas brez oklevanja kontaktirajte! Če bo mogoče, jo bomo z veseljem vključili v ponudbo.

Ženske majice ne smejo manjkati v vaši garderobi

Če iščete udoben kos domače obleke, v katerem se boste počutili udobno in hkrati seksi, so ženske majice odlična izbira. Ničesar ne prepuščajte naključju in kupite več kosov naenkrat. Nosite jih vse leto! Ste se že odločili? Oglejte si Nedeto.si in preverite našo celotno ponudbo! 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-3 od 3 predmetov
1-3 od 3 predmetov