120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Enobarvno spodnje perilo brez potiska je osnovni del vsake garderobe. Videti je okusno, ne zastara in lahko ga poljubno kombinirate med seboj. To boste še posebej cenili, če pogosto nosite formalna oblačila ali celo obleko - takrat so enobarvne nogavice in preproste, skoraj nevidne majice, ki jih lahko nosite pod prosojno srajco, nujne. V svoji...

Enobarvno spodnje perilo brez potiska je osnovni del vsake garderobe. Videti je okusno, ne zastara in lahko ga poljubno kombinirate med seboj. To boste še posebej cenili, če pogosto nosite formalna oblačila ali celo obleko - takrat so enobarvne nogavice in preproste, skoraj nevidne majice, ki jih lahko nosite pod prosojno srajco, nujne. V svoji omari pa ne smete izpustiti kratkih hlač brez potiska in boksarskih hlač, ki so videti elegantno in so zato kot nalašč za posebne priložnosti. 

Kakovostni material je bistvenega pomena

Da bi se počutili udobno, ne smete biti nikjer ugriznjeni, opraskani ali prehlajeni. Osnova za spodnje perilo je tako kakovosten in na otip prijeten material, ki ne draži kože. Kratke hlače, bokserice in nogavice iz naravnih materialov, kot so bombaž, bambusova vlakna ali modal, so primerni za vsakodnevno nošenje. Priljubljena je tudi kombinacija naravnih materialov z elastanom ali poliestrom. Njihove primesi izboljšajo trpežnost, podaljšajo življenjsko dobo in povečajo elastičnost spodnjega perila, kar zagotavlja večje udobje pri nošenju.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 101 predmetov
na stran
1-30 od 101 predmetov