120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Enobarvno spodnje perilo brez potiska je osnovni del ženske garderobe. Videti je okusno, ne zastara in lahko ga poljubno kombinirate med seboj. To boste še posebej cenili, če pogosto nosite formalna oblačila in obleke - potem so enobarvne nogavice in preproste, skoraj nevidne majice, ki jih lahko brez težav nosite pod prozorno bluzo, nujne. V s...

Enobarvno spodnje perilo brez potiska je osnovni del ženske garderobe. Videti je okusno, ne zastara in lahko ga poljubno kombinirate med seboj. To boste še posebej cenili, če pogosto nosite formalna oblačila in obleke - potem so enobarvne nogavice in preproste, skoraj nevidne majice, ki jih lahko brez težav nosite pod prozorno bluzo, nujne. V svoji omari pa ne smete pogrešati enobarvnih hlačk brez potiska, ki so videti elegantno in jih lahko kombinirate z modrčkom. 

Kakovostni material je bistvenega pomena

Pravilno izbrano spodnje perilo vam bo dalo občutek samozavesti, poudarilo vaše prednosti in zakrilo morebitne pomanjkljivosti. Da pa se boste ves dan počutili udobno, uporabite kakovostne materiale, ki so prijetni na otip in ne dražijo vaše kože. Za vsakodnevno nošenje so primerne ženske hlačke, nedrčki in nogavice iz naravnih materialov, kot so bombaž, bambusova vlakna ali modal. Priljubljena je tudi kombinacija naravnih materialov z elastanom ali poliestrom, ki izboljša trpežnost, podaljša življenjsko dobo in poveča elastičnost spodnjega perila, kar zagotavlja večje udobje pri nošenju.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 287 predmetov
na stran
1-30 od 287 predmetov