120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

V moški garderobi ni nikoli dovolj preprostih majic. Klasična je moška majica v beli ali črni barvi, ki se prilega srajci in prozorni majici. Nosite jo lahko tudi na plažo ali v telovadnico, v kombinaciji s spodnjim perilom pa lahko v njej tudi udobno spite. Zlahka bo nadomestila klasično moško pižamo, ki jo boste v zimskih mesecih potegnili iz ...

V moški garderobi ni nikoli dovolj preprostih majic. Klasična je moška majica v beli ali črni barvi, ki se prilega srajci in prozorni majici. Nosite jo lahko tudi na plažo ali v telovadnico, v kombinaciji s spodnjim perilom pa lahko v njej tudi udobno spite. Zlahka bo nadomestila klasično moško pižamo, ki jo boste v zimskih mesecih potegnili iz predala.  

Kakovostni material je bistvenega pomena

Spodnje perilo in oblačila iz kakovostnih in udobnih materialov so osnova vsake garderobe. Stavite na bombaž, naravni material, ki je primeren tudi za občutljivo kožo, vpija znoj, je prijeten na otip in ne moti niti alergikov. Pogosto se uporablja v kombinaciji z drugimi vlakni, najpogosteje z elastanom ali poliestrom. To izboljša trpežnost, podaljša življenjsko dobo in poveča elastičnost oblačila, kar zagotavlja večje udobje pri nošenju.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-1 od 1 elementa
1-1 od 1 elementa