120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Se vam zdi, da ni nič bolj udobno od moških kratkih hlač? Ko boste prvič oblekli moške kratke hlače iz organskega bombaža, boste videli, kako zelo ste se motili. Ohlapnost in zračnost v kombinaciji z naravnim materialom bosta občutek udobja povzdignila na raven, ki je še niste poznali, in dobesedno se boste stopili od blaženosti. Mimogrede - če ...

Se vam zdi, da ni nič bolj udobno od moških kratkih hlač? Ko boste prvič oblekli moške kratke hlače iz organskega bombaža, boste videli, kako zelo ste se motili. Ohlapnost in zračnost v kombinaciji z naravnim materialom bosta občutek udobja povzdignila na raven, ki je še niste poznali, in dobesedno se boste stopili od blaženosti. Mimogrede - če ugotovite, da vam bombažne kratke hlače ustrezajo, v svojo garderobo dodajte več spodnjega perila iz organskega bombaža. Z njim ne boste naredili napake (ali sramote).

Zakaj kupiti spodnje perilo iz organskega bombaža

Trajnost in prijaznost ne le do narave, temveč tudi do vaše kože. To so glavni razlogi, zakaj je vredno zamenjati običajno spodnje perilo iz umetnih vlaken s spodnjim perilom in oblačili iz organskega bombaža. Ekološki bombaž je v nasprotju s konvencionalnim bombažem pridelan naravno z manj vode, za njegovo pridelavo in predelavo pa se uporabljajo le naravni viri. Zato so spodnje perilo in nogavice iz organskega bombaža zelo nežni tudi do občutljive kože, zato jih lahko nosijo tudi otroci ali ljudje z alergijami in težavami s kožo.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-1 od 1 elementa
1-1 od 1 elementa