Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ali je v vas žival? Pokažite, kdo v resnici ste, in nosite spodnje perilo z motivom živali. Živalski potiski so kul in potiski na naših veselih ženskih kratkih hlačah vas bodo razveselili, ko boste odprli garderobo. Kaj pa, ko si jih nadenete? V ženskih kratkih hlačah z motivi živali in narave boste uživali v udobju doma in zabavi na prostem. Na...

Ali je v vas žival? Pokažite, kdo v resnici ste, in nosite spodnje perilo z motivom živali. Živalski potiski so kul in potiski na naših veselih ženskih kratkih hlačah vas bodo razveselili, ko boste odprli garderobo. Kaj pa, ko si jih nadenete? V ženskih kratkih hlačah z motivi živali in narave boste uživali v udobju doma in zabavi na prostem. Na sprehodu jih brez sramu pokažite. Od kratkih hlač se ne bodo razlikovale.

Veselo spodnje perilo, v katerem je udobje

Kratke hlače z motivi živali, hrane in pijače ali praznikov so popolno spodnje perilo za dom. Ženske kratke hlače so tako udobne, da jih lahko nosite tudi za spanje. Odlično nadomestijo pižamske hlače ali kratke hlače. Kroj temelji na klasičnih moških kratkih hlačah. To spodnje perilo za ženske nikjer ne stiska in ne zateguje. Elastičen širok pas se ne vriva, temveč ohranja hlače na mestu. Hlače so ohlapne, zato se lahko ukvarjate s katero koli dejavnostjo in se vedno počutite svobodno. Če vam je ljubše češko spodnje perilo za ženske, izberite v kategorijah ženskih kratkih hlač Styx in Represent. Ženske kratke hlače Dedoles izdelujejo naši "bratje" na Slovaškem.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-13 od 13 predmetov
1-13 od 13 predmetov