120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Minilo je eno leto in spet so tu. Božič, valentinovo ali kateri koli drug praznik? Praznujte jih v posebnih kratkih hlačah. Izbirate lahko med spodnjim perilom z božičnimi motivi ali srčki. Navsezadnje srca ne pripadajo le valentinovemu, temveč vsakemu dnevu, ko ste zaljubljeni. Kratke hlače z božičnimi motivi bodo ta praznični čas naredile še b...

Minilo je eno leto in spet so tu. Božič, valentinovo ali kateri koli drug praznik? Praznujte jih v posebnih kratkih hlačah. Izbirate lahko med spodnjim perilom z božičnimi motivi ali srčki. Navsezadnje srca ne pripadajo le valentinovemu, temveč vsakemu dnevu, ko ste zaljubljeni. Kratke hlače z božičnimi motivi bodo ta praznični čas naredile še bolj prazničen. Odlična izbira so tudi vesele kratke hlače z motivi hrane in pijače, ki jih je v božičnem času veliko. Praznujte letošnje praznike v elegantnem božičnem ali drugem veselem perilu. Navdih poiščite na primer v naši ponudbi ženskih kratkih hlač z živalskimi motivi. Za valentinovo se lahko spremenite v seksi mačko.

Kratke hlače ne le z božičnimi vzorci

Božične kratke hlače iz naše ponudbe imajo vzorce snežakov, severnih jelenov, daril, dreves ali božičnih škratov. Za ljubitelje narave imamo tudi kratke hlače z motivi narave. Ne glede na to, za kakšno obdelavo se odločite, boste vedno nosili kratke hlače, ki so izjemno udobne. Zato se to spodnje perilo nosi doma ali za spanje. Kratke hlače so izdelane iz 100-odstotnega naravnega bombaža, ki bo všeč vaši koži. Imajo široke noge, ki se prilagodijo vsakemu gibanju. Širok elastični pas ne pritiska in hkrati drži hlače na mestu. Če želite češko spodnje perilo za ženske, izberite ženske kratke hlače Styx ali Represent. Ženske kratke hlače Dedoles so izdelane na Slovaškem. Doživite posebne trenutke v elegantnem spodnjem perilu.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-28 od 28 predmetov
1-28 od 28 predmetov