120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Se radi igrate z modo in se ne bojite izraziti svoje osebnosti? Žensko spodnje perilo z motivom hrane in pijače je kot nalašč za vas. Kdaj v njih najbolj uživate? Odvisno od vašega poguma! V njih lahko poležavate za konec tedna ali pa popestrite intimne trenutke. Za zabavo bo zagotovo poskrbljeno. Če imate smisel za humor, si k tem kratkim hlača...

Se radi igrate z modo in se ne bojite izraziti svoje osebnosti? Žensko spodnje perilo z motivom hrane in pijače je kot nalašč za vas. Kdaj v njih najbolj uživate? Odvisno od vašega poguma! V njih lahko poležavate za konec tedna ali pa popestrite intimne trenutke. Za zabavo bo zagotovo poskrbljeno. Če imate smisel za humor, si k tem kratkim hlačam privoščite še kakšne druge, na primer z živalskimi motivi in naravnimi potiski. Veselo spodnje perilo za ženske bo poskrbelo, da bo vsako jutro, ko ga boste oblekli, prijetnejše. V nov dan vstopite z nasmehom.

Žensko spodnje perilo ni samo za dom

Te vesele kratke hlače lahko nosite ne le doma, ampak tudi zunaj. To je udobna obleka za bazen, pa tudi za izlet na podeželje. Odlična zamenjava za kratke hlače. Zaradi udobnega kroja so ženske kratke hlače odlične tudi za spanje. Ali imate raje češko spodnje perilo za ženske? V tem primeru izberite ženske kratke hlače blagovnih znamk Styx in Represent. Ženske kratke hlače Dedoles se šivajo na Slovaškem. Ne glede na to, katero blagovno znamko izberete, vse kratke hlače v naši ponudbi združujeta udobje in izviren dizajn. Razveselite se kratkih hlač z motivi avokada, sadja ali praznikov (valentinovo, božič). Kratke hlače so izdelane iz 100-odstotnega bombaža, ki bo všeč vaši koži. So ohlapnega kroja, zračne, elastičen pas pa ne pritiska. Izkusite občutek udobja na lastni koži.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-6 od 6 predmetov
1-6 od 6 predmetov