120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Za poležavanje doma, pa tudi za udobno spanje ali eleganten pohod v gore. Žensko spodnje perilo z naravnimi motivi bo postalo vaš najzanesljivejši partner. Zakaj kratke hlače? Ker tudi ženske vedo, da jim ta kroj omogoča popolno svobodo. V ženskih kratkih hlačah lahko spite, so pa tudi idealno spodnje perilo za domačo uporabo. In če ste dovolj s...

Za poležavanje doma, pa tudi za udobno spanje ali eleganten pohod v gore. Žensko spodnje perilo z naravnimi motivi bo postalo vaš najzanesljivejši partner. Zakaj kratke hlače? Ker tudi ženske vedo, da jim ta kroj omogoča popolno svobodo. V ženskih kratkih hlačah lahko spite, so pa tudi idealno spodnje perilo za domačo uporabo. In če ste dovolj svobodni, jih lahko nosite namesto kratkih hlač. Svojo zbirko veselih kratkih hlač lahko dopolnite tudi z motivi živali ali hrane in pijače.

Veselo spodnje perilo za dobro razpoloženje

Kratke hlače z naravnimi motivi, pa tudi s počitniškimi motivi, temeljijo na kroju moških kratkih hlač. Ponaša se s širokim elastičnim pasom, ki ne stiska, in ohlapnim krojem, ki se lepo prilega. Če imate raje češko spodnje perilo za ženske, si želite ženske kratke hlače Styx ali Represent. Tudi slovaška blagovna znamka Dedoles ima v svojem portfelju pestro ponudbo veselih kratkih hlač. Kratke hlače so izdelane iz prijetnih materialov. Večinoma gre za bombaž. To je naravni material, ki koži omogoča dihanje in odlično vpija znoj. V kombinaciji s prefinjenim prileganjem boste dobili spodnje perilo, ki ga boste želeli nositi ves čas.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-3 od 3 predmetov
1-3 od 3 predmetov