120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Sedite za mizo na božični večer, uglajeni od glave do peta. Praznično obleko dopolnite z božičnimi kratkimi hlačami ali bokserkami in ne pozabite na praznične nogavice z božičnimi motivi. V nasprotnem primeru boste tudi na božični večer od mame slišali, da so topla stopala osnova za dobro zdravje. Na srečo lahko izbirate med številnimi možnostm...

Sedite za mizo na božični večer, uglajeni od glave do peta. Praznično obleko dopolnite z božičnimi kratkimi hlačami ali bokserkami in ne pozabite na praznične nogavice z božičnimi motivi. V nasprotnem primeru boste tudi na božični večer od mame slišali, da so topla stopala osnova za dobro zdravje. Na srečo lahko izbirate med številnimi možnostmi - poleg moških kratkih hlač lahko pri Trenýrkárna.cz najdete tudi pisane nogavice s severnimi jeleni, medenjaki ali Božičkom.

Kako izbrati moške nogavice z veselimi motivi

Če imate med letom raje enobarvne nogavice, se vsaj za božič prepustite domišljiji in obujte nogavice s klasičnimi božičnimi motivi. In kako izbrati prave? Božične nogavice morajo biti predvsem tople. Računajte nanje na sprehodu po zasneženem gozdu, božičnem sejmu ali polnočni maši v cerkvi. Češke nogavice Styx iz 100-odstotnega bombaža, ki so prijetno tople in ne dražijo kože, bodo ustrezale vašim potrebam.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-20 od 20 predmetov
1-20 od 20 predmetov