Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Tudi pozimi ne opustite svojega najljubšega športa. Nosite funkcionalno žensko spodnje perilo, ki vas ohranja suhe in tople, ter se ukvarjajte s športom brez omejitev. Idealna možnost so ženske spodnje hlače ali gamaše, ki se popolnoma prilegajo telesu, učinkovito odvajajo vlago in vzdržujejo stabilno telesno temperaturo. Nekateri vsebujejo ce...

Tudi pozimi ne opustite svojega najljubšega športa. Nosite funkcionalno žensko spodnje perilo, ki vas ohranja suhe in tople, ter se ukvarjajte s športom brez omejitev. Idealna možnost so ženske spodnje hlače ali gamaše, ki se popolnoma prilegajo telesu, učinkovito odvajajo vlago in vzdržujejo stabilno telesno temperaturo. Nekateri vsebujejo celo srebro, ki preprečuje rast bakterij in s tem preprečuje nastanek neprijetnih vonjav in glivičnih bolezni.

Predvsem udobje!

Po športu se ne pozabite preobleči v udobne hlače za domov, ki jih ne boste želeli sleči. Imajo širše noge, elastičen pas in so zelo udobne za nošenje. Za še večje udobje z njimi nosite žensko obleko - dolgo majico z gumbom med nogami, ki se ne zvija in ohranja hrbet in ledvice na toplem. Ali raje nosite krila? Nato si k njim privoščite spodobne svilene nogavice, ki bodo poudarile lepoto vaših nog, zakrile morebitne pomanjkljivosti in vas tudi zaščitile pred mrazom.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-1 od 1 elementa
1-1 od 1 elementa