120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Uživajte v prostem času v udobnih oblačilih iz kakovostnih materialov. Pri Trenýrkárna.cz boste našli idealne ženske hlače za dom in spanje, ki jih ne boste želeli sleči. Imajo širše noge, elastičen pas in so zelo udobne za nošenje. Romantične duše, ki so nagnjene k nežnim barvam, in ljubiteljice elegantne mode bodo v hlačah za prosti čas Calvi...

Uživajte v prostem času v udobnih oblačilih iz kakovostnih materialov. Pri Trenýrkárna.cz boste našli idealne ženske hlače za dom in spanje, ki jih ne boste želeli sleči. Imajo širše noge, elastičen pas in so zelo udobne za nošenje. Romantične duše, ki so nagnjene k nežnim barvam, in ljubiteljice elegantne mode bodo v hlačah za prosti čas Calvin Klein našle svojo simpatijo. Ali raje nosite krila? Nato si kupite spodobne svilene nogavice, ki jih boste nosili skupaj z njimi. 

Na zdravje za šport!

Se v prostem času radi ukvarjate s športom? V tem primeru nosite športne hlače ali elastične gamaše iz funkcionalnih materialov. Ne pozabite, da oblačila iz sintetičnih vlaken učinkovito odvajajo znoj in se hitro sušijo, medtem ko naravni materiali, kot so bambusova vlakna ali volna merino, odlično vpijajo vonjave, so antibakterijski in ne dražijo kože. Se tudi pozimi ne želite odpovedati svojemu najljubšemu športu? Priskrbite si funkcionalne spodnje hlače, ki jih lahko nosite pod hlačami. Ohranjajo toploto, vpijajo vonjave in skrbijo za znoj.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-10 od 10 predmetov
1-10 od 10 predmetov