Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Je seksi, prefinjen in zelo praktičen. Zato bi moralo udobno žensko telo spadati med osnovne kose ženske garderobe, tako kot ženske hlačke ali nogavice. Na prvi pogled spominja na klasično majico, vendar ima v nasprotju z njo zapenjanje v razkoraku, zaradi česar lepo objame postavo in se ne zvija. Ženski bodi blagovne znamke Diesel je še poseb...

Je seksi, prefinjen in zelo praktičen. Zato bi moralo udobno žensko telo spadati med osnovne kose ženske garderobe, tako kot ženske hlačke ali nogavice. Na prvi pogled spominja na klasično majico, vendar ima v nasprotju z njo zapenjanje v razkoraku, zaradi česar lepo objame postavo in se ne zvija. Ženski bodi blagovne znamke Diesel je še posebej primeren za sodobne hlače z visokim pasom in krilo brez rokavov. Lahko pa ga nosite tudi za šport, vendar v tem primeru izberite vpojen in hitro sušeč se material.

Kakovostni material je bistvenega pomena

Spodnje perilo v veliki meri vpliva na vaše počutje. Zato se pri izbiri osredotočite na kroj, kakovost izdelave in nenazadnje na uporabljene materiale. Kadar koli lahko, izberite naravne tkanine, ki dobro dihajo, so prijetne na otip in hipoalergene. Izdelki iz bombaža in bambusovih vlaken so idealni za vsakodnevno nošenje, medtem ko so spodnje perilo, perilo in nogavice iz merino volne idealni za šport, saj imajo odlične termoregulacijske lastnosti in učinkovito vpijajo vonjave.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-1 od 1 elementa
1-1 od 1 elementa