120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Z družbo Trenýrkárna.cz se prepustite božičnemu duhu. Oblecite se v vesele kratke hlače, okrašene z letečimi kometi, snežinkami in zelenimi škrati, ter v miru in tišini uživajte v božičnih praznikih. Ženske in moške kratke hlače so kot nalašč za poležavanje ob božičnih zgodbah, sladkarijah in srkanju kuhanega vina ali vročega kakava. In mimogre...

Z družbo Trenýrkárna.cz se prepustite božičnemu duhu. Oblecite se v vesele kratke hlače, okrašene z letečimi kometi, snežinkami in zelenimi škrati, ter v miru in tišini uživajte v božičnih praznikih. Ženske in moške kratke hlače so kot nalašč za poležavanje ob božičnih zgodbah, sladkarijah in srkanju kuhanega vina ali vročega kakava. In mimogrede - imamo tudi ujemajoče se kratke hlače za pare, s katerimi bosta postala nerazdružljiv par.

Božična darila v zadnjem trenutku?

Božični večer trka na vrata, vi pa še vedno nimate božičnih daril? Razveselite svoje najdražje z veselim spodnjim perilom iz kakovostnih materialov, kot sta bombaž ali bambusova vlakna. Moški bodo navdušeni nad udobnimi kratkimi hlačami in veselimi boksericami, ženske pa nad božično flanelno pižamo in toplimi nogavicami. Z veseljem vam bomo vsa oblačila zavili v darilno embalažo, tako da boste dobili popolno božično darilo, ki ga boste lahko na božični večer položili pod drevesce.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 84 predmetov
na stran
1-30 od 84 predmetov