120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Za spanje porabimo do tretjino svojega življenja, zakaj si ga torej ne bi popestrili s kakovostno in dobro prilegajočo se pižamo? Razveselite se in v svojo garderobo dodajte par moških pižam, v katerih boste lahko uživali v sproščujočem večeru v družbi ljubljene osebe, maratonu iger s skupino prijateljev ali morda vikend zajtrku v toplih odejah...

Za spanje porabimo do tretjino svojega življenja, zakaj si ga torej ne bi popestrili s kakovostno in dobro prilegajočo se pižamo? Razveselite se in v svojo garderobo dodajte par moških pižam, v katerih boste lahko uživali v sproščujočem večeru v družbi ljubljene osebe, maratonu iger s skupino prijateljev ali morda vikend zajtrku v toplih odejah. Za vsakogar imamo nekaj - v naši ponudbi boste našli tako poletne pižame s kratkimi rokavi kot tople pižame z dolgimi rokavi in hlačami.

Spi kot v sanjah

Pri izbiri nove pižame pazite, da je ohlapna in izdelana iz kakovostnega materiala. Varna izbira je bombažna moška pižama, ki je lahka, zračna in primerna za občutljivo kožo. V vročih poletnih nočeh boste cenili dotik satena, v zimskih mesecih pa vam bo prišla prav toplejša flanelna pižama. Kaj pa, če niste preveč navdušeni nad pižamo? V tem primeru jih zamenjajte z moškimi spalnimi hlačami, ki jih lahko dopolnite z moško majico ali majico za spanje, in lahko greste. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 73 predmetov
na stran
1-30 od 73 predmetov