Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Spomnite se brezskrbnega otroštva v nogavicah, nad katerimi bo vaš notranji otrok navdušen. Ženske pisane nogavice z motivom živali in pravljičnih junakov, ki jih poznate iz Evening Star, so udobne, prijetne za nošenje, njihova oblika pa vas ne bo nikoli nehala zabavati. Sprostite svojo razigrano in svobodomiselno osebnost ter si oglejte nogav...

Spomnite se brezskrbnega otroštva v nogavicah, nad katerimi bo vaš notranji otrok navdušen. Ženske pisane nogavice z motivom živali in pravljičnih junakov, ki jih poznate iz Evening Star, so udobne, prijetne za nošenje, njihova oblika pa vas ne bo nikoli nehala zabavati. Sprostite svojo razigrano in svobodomiselno osebnost ter si oglejte nogavice z motivi hrane, narave in športa ali božične nogavice, ki bi se jih sramoval tudi Božiček.

Kako izbrati ženske vesele nogavice

Nogavice s smešnim motivom lahko popestrijo vašo vsakdanjo obleko in vam dvignejo razpoloženje tudi v ponedeljek zjutraj. Toda kako izbrati prave? Ne želite, da se nogavice med hojo zvijajo, prevračajo ali dušijo, zato izberite pravo velikost in dolžino. Poleti in v nizkih čevljih so primernejše gležnjarske nogavice, pozimi pa boste cenili visoke nogavice, ki vas ogrejejo do dna. Ne podcenjujte izbire materiala in izberite bambusove ali bombažne nogavice, ki stopalu omogočajo prosto dihanje.  

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 49 predmetov
na stran
1-30 od 49 predmetov