Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

No, povejte mi - mar niso čudoviti? Pisane ženske nogavice z motivom sočnega sadja, japonskega sušija in pekoče paprike čili bodo zagotovo popestrile vaše življenje. Nosite jih v svojem najljubšem lokalu, kjer vas bodo sprejeli z odprtimi rokami, in uživajte v občudujočih pogledih okolice. Sprostite svojo razigrano in svobodomiselno osebnost t...

No, povejte mi - mar niso čudoviti? Pisane ženske nogavice z motivom sočnega sadja, japonskega sušija in pekoče paprike čili bodo zagotovo popestrile vaše življenje. Nosite jih v svojem najljubšem lokalu, kjer vas bodo sprejeli z odprtimi rokami, in uživajte v občudujočih pogledih okolice. Sprostite svojo razigrano in svobodomiselno osebnost ter si oglejte nogavice z živalmi, naravo in športom ali božične nogavice, ki bi se jih sramoval tudi Božiček.

Kako izbrati ženske vesele nogavice

Pomembno je, da se stopalo v nogavici dobro počuti. Nič ni hujšega, kot če med pohodom ugotovite, da se vam nogavice ne prilegajo in da se neprijetno zvijajo na peto ali se zvijajo na stran. Kako izbrati idealne nogavice? Popolnoma se vam morajo prilegati in vas ne smejo stiskati, ohranjati vaša stopala topla in suha, zmanjševati potenje in vpijati neprijetne vonjave. Material izberite glede na dejavnost, ki jo želite opravljati - medtem ko so bombažne nogavice primerne za vsakodnevno nošenje, za šport nosite funkcionalne nogavice iz volne merino ali sintetičnih vlaken.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 30 predmetov
1-30 od 30 predmetov