120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Kratke hlače, bokserice in nogavice iz organskega bombaža bodo poskrbele, da se boste dobro počutili ne le po telesu, ampak tudi po duši. To boste takoj opazili na svojem telesu - moško in žensko spodnje perilo iz organskega bombaža je mehko, prijetno na otip in ne draži kože, zato je primerno tudi za majhne otroke. Poleg tega dobro vpija znoj ...

Kratke hlače, bokserice in nogavice iz organskega bombaža bodo poskrbele, da se boste dobro počutili ne le po telesu, ampak tudi po duši. To boste takoj opazili na svojem telesu - moško in žensko spodnje perilo iz organskega bombaža je mehko, prijetno na otip in ne draži kože, zato je primerno tudi za majhne otroke. Poleg tega dobro vpija znoj in ima antibakterijske lastnosti, zato se med drugim uporablja za športno perilo. In zakaj bo to dobro za vašo dušo? Gojenje ekološkega bombaža je okolju prijazno - ne uporabljajo se sintetična gnojila ali pesticidi, zemlja pa je vedno puščena v prahi, da si nekaj časa odpočije. 

Bodite trajnostni

Trajnostni materiali niso prijazni le do okolja in vaše kože, temveč tudi do vaše denarnice. Oblačila iz organskega bombaža in drugih okolju prijaznih materialov so kakovostna in trajajo dlje, zato vam ni treba zapravljati denarja za nove kose. Poleg ekološkega bombaža izstopajo bambusova vlakna, lan in merino volna, ki se uporabljajo zlasti pri izdelavi športnih nogavic in spodnjega perila. To so večinoma naravni materiali, ki ne dražijo kože (so hipoalergeni) in imajo tudi antibakterijske lastnosti.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-8 od 8 predmetov
1-8 od 8 predmetov