120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete žensko športno majico, v kateri se boste odlično odrezali? Stavite na funkcionalne majice za ženske, ki se hitro sušijo, odvajajo znoj in vpijajo vonj. Tako je popolnoma poskrbljeno za vaše udobje in toplotno ugodje, vi pa se lahko osredotočite na doseganje cilja. Želita se s partnerjem ukvarjati s športom? Kupite mu moško funkcionalno ma...

Iščete žensko športno majico, v kateri se boste odlično odrezali? Stavite na funkcionalne majice za ženske, ki se hitro sušijo, odvajajo znoj in vpijajo vonj. Tako je popolnoma poskrbljeno za vaše udobje in toplotno ugodje, vi pa se lahko osredotočite na doseganje cilja. Želita se s partnerjem ukvarjati s športom? Kupite mu moško funkcionalno majico, ki bo v koraku z vami.

Za kaj se uporablja funkcionalno spodnje perilo

Glavni namen funkcionalnega spodnjega perila je odvajanje znoja s telesa in nato v druge plasti oblačil. Tako boste med športom ostali suhi in imeli optimalno temperaturo. Poleti vas hladi, pozimi pa greje. Vse to omogočajo posebna vlakna, iz katerih je izdelano funkcionalno spodnje perilo. Ne glede na to, ali se s športom ukvarjate rekreativno ali profesionalno, bi morala vaša garderoba vsebovati športno perilo, nedrčke, nogavice in ženske funkcionalne majice z dolgimi rokavi, ki jih za najboljši učinek priporočamo kombinirati z drugimi funkcionalnimi sloji.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-1 od 1 elementa
1-1 od 1 elementa