Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Se vam zdi, da je skrajni čas za prenovo garderobe? Pri Trenýrkárna.cz ne boste našli le klasičnih ženskih majic, srajc in majic za dom, temveč tudi mikice, kratke hlače ali ženske spalne srajce. Seveda so tu popolno prileganje, kakovostni materiali in izvirno oblikovanje. Romantične duše z naklonjenostjo nežnim barvam, ljubiteljice svetovnih ...

Se vam zdi, da je skrajni čas za prenovo garderobe? Pri Trenýrkárna.cz ne boste našli le klasičnih ženskih majic, srajc in majic za dom, temveč tudi mikice, kratke hlače ali ženske spalne srajce. Seveda so tu popolno prileganje, kakovostni materiali in izvirno oblikovanje. Romantične duše z naklonjenostjo nežnim barvam, ljubiteljice svetovnih blagovnih znamk in športnice, ki se ne ustavijo ves dan, bodo tu našle svoje mesto.

Kako izbrati popolno prilegajočo se majico?

Klasične ženske majice imajo častno mesto v garderobi vsake ženske. Samo pravilno jih kombinirajte in lahko greste v službo, na šport ali na romantični zmenek. Če želite, da vam bo majica v veselje več kot eno sezono, dajte prednost brezčasni klasiki preprostega kroja, sešiti iz kakovostnih naravnih materialov. Če svojo garderobo obogatite z majicami Calvin Klein in Tommy Hilfiger ali športnimi majicami Puma, ne boste zgrešili.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-6 od 6 predmetov
1-6 od 6 predmetov