120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete moško športno majico, ki vam bo pomagala doseči odlične rezultate in premikati osebne meje? V tem primeru stavite na funkcionalne majice za moške, ki se hitro sušijo, učinkovito odvajajo znoj in vpijajo neprijetne vonjave. To zagotavlja vaše udobje in toplotno ugodje, medtem ko se osredotočate na doseganje cilja. Želita se s partnerjem u...

Iščete moško športno majico, ki vam bo pomagala doseči odlične rezultate in premikati osebne meje? V tem primeru stavite na funkcionalne majice za moške, ki se hitro sušijo, učinkovito odvajajo znoj in vpijajo neprijetne vonjave. To zagotavlja vaše udobje in toplotno ugodje, medtem ko se osredotočate na doseganje cilja. Želita se s partnerjem ukvarjati s športom? Priskrbite ji funkcionalno žensko majico, ki bo šla v korak z vami.

Kako izbrati funkcionalno spodnje perilo

Ne glede na to, ali se s športom ukvarjate rekreativno ali profesionalno, bi morala vaša garderoba vsebovati športne bokserice, nogavice in gamaše ter moške funkcionalne majice s kratkimi in dolgimi rokavi. Pri izbiri športne majice za moške bodite pozorni na uporabljene materiale. Zelo priljubljene so majice iz volne merino in bambusa, ki imajo naravne antibakterijske lastnosti. Poleg materiala bodite pozorni tudi na podrobnosti, kot so kroj in velikost majice, obdelava šivov, dihalne plošče ali odsevni elementi.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-4 od 4 predmetov
1-4 od 4 predmetov