Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Vesele hlačke z živalskim motivom bodo zdaj postale sestavni del vaše garderobe. Navdušili vas bodo ne le z izvirnim dizajnom, temveč tudi s kakovostno izdelavo in popolnim prileganjem, zaradi katerega se boste počutili preprosto odlično. Vam je neprijetno nositi spodnje perilo iz umetnih vlaken? Ni problema - v naši ponudbi najdete tudi bomba...

Vesele hlačke z živalskim motivom bodo zdaj postale sestavni del vaše garderobe. Navdušili vas bodo ne le z izvirnim dizajnom, temveč tudi s kakovostno izdelavo in popolnim prileganjem, zaradi katerega se boste počutili preprosto odlično. Vam je neprijetno nositi spodnje perilo iz umetnih vlaken? Ni problema - v naši ponudbi najdete tudi bombažne in bambusove hlačke 69SLAM, ki so odlične tudi za občutljivo kožo.

Kako izbrati žensko spodnje perilo

Dobro izbrano spodnje perilo bo poudarilo vaše prednosti in zakrilo morebitne pomanjkljivosti, le vedeti morate, po kateri vrsti poseči. Barvne hlačke klasičnega kroja so primerne za vsako žensko brez izjeme, zato jih v vaši garderobi zagotovo ne sme manjkati. Če pa iščete novost, se odločite za tangice, brazilke ali hlačne nogavice z elastiko. Kaj pa, če želite zakriti večji trebuh? Potem vam bodo ustrezale hlačke z višjim pasom ali stisnjeno spodnje perilo.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 47 predmetov
na stran
1-30 od 47 predmetov