120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Pustite domišljiji prosto pot in v svojo garderobo dodajte barvite spodnjice, ki bodo vsak dan spremenile v sliko. Vesele hlačke vas ne bodo prepričale le z izvirnim dizajnom, temveč tudi s kakovostjo. So izjemno udobne, odlično krojene in sešite iz vrhunskih materialov, ki so primerni za občutljivo kožo. Ne verjamete mi? Preizkusite bambusove ...

Pustite domišljiji prosto pot in v svojo garderobo dodajte barvite spodnjice, ki bodo vsak dan spremenile v sliko. Vesele hlačke vas ne bodo prepričale le z izvirnim dizajnom, temveč tudi s kakovostjo. So izjemno udobne, odlično krojene in sešite iz vrhunskih materialov, ki so primerni za občutljivo kožo. Ne verjamete mi? Preizkusite bambusove hlačke 69SLAM.

Kako izbrati žensko spodnje perilo

Odlično prilegajoče se spodnje perilo poskrbi, da se boste ves dan počutili udobno in sami. Vedeti morate le, katero vrsto izbrati. Klasično krojene hlačke so med ženskami najbolj priljubljene, vendar niso vedno idealna izbira. Če vas skrbijo večja stegna, izberite hlačke z naramnicami, če želite vizualno dvigniti zadnjico, nosite elegantno krojene brazilke. V vaši garderobi ne smejo manjkati čipkaste spodnjice - seksi kos, ki poskrbi za pravo vzdušje za večer. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 180 predmetov
na stran
1-30 od 180 predmetov