120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo vam bo dalo samozavest in občutek ženstvenosti, ki vas bo spremljal ves dan. Od vas je odvisno, ali želite v svojo garderobo vključiti klasične ženske hlačke, spodobne brazilske hlačke, seksi tangice ali udobne hlačke z nogavico. Lahko pa se razveselite hlačk blagovne znamke Calvin Klein s tkani...

Kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo vam bo dalo samozavest in občutek ženstvenosti, ki vas bo spremljal ves dan. Od vas je odvisno, ali želite v svojo garderobo vključiti klasične ženske hlačke, spodobne brazilske hlačke, seksi tangice ali udobne hlačke z nogavico. Lahko pa se razveselite hlačk blagovne znamke Calvin Klein s tkanim elastičnim trakom, ki se popolnoma prilega telesu.  

Kakovostni material je bistvenega pomena

Žensko spodnje perilo je v neposrednem stiku s kožo, zato bodite previdni pri izbiri materiala. Bombažne hlačke so idealne za vsakodnevno nošenje, saj dihajo, so lahke in odlične za občutljivo kožo. Če vam bombaž iz kakšnega razloga ne ustreza, poskusite modalne hlačke. Pridobljena je iz bukovega lesa, zadrži 50 % več vlage in tudi po številnih pranjih ne izgubi svoje prvotne barve. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 389 predmetov
na stran
1-30 od 389 predmetov