Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Za spanje porabimo do tretjino svojega življenja, zakaj si ga torej ne bi popestrili s kakovostno in dobro prilegajočo se pižamo? Razveselite se in v svojo garderobo dodajte par udobnih bombažnih pižam, v katerih boste lahko uživali v romantičnih trenutkih ob kaminu, lepem večeru s skupino prijateljev ali vikend zajtrku v perini. Takoj, ko se ...

Za spanje porabimo do tretjino svojega življenja, zakaj si ga torej ne bi popestrili s kakovostno in dobro prilegajočo se pižamo? Razveselite se in v svojo garderobo dodajte par udobnih bombažnih pižam, v katerih boste lahko uživali v romantičnih trenutkih ob kaminu, lepem večeru s skupino prijateljev ali vikend zajtrku v perini. Takoj, ko se začne hladno vreme, pa se oblecite v flanelno pižamo z dolgimi rokavi in hlače, da vam bo toplo. 

Kako izbrati pravo žensko pižamo? 

Ali se tudi vi ponoči valjate, pižama se vam prilepi na hrbet in se nenehno odvija? Novo spalno oblačilo izberite tako, da bo udobno in izdelano iz kakovostnega materiala. Izbiro prilagodite letnemu času - v zimskih mesecih vam bo prišla prav bombažna ali flanelna pižama z dolgimi hlačami, poleti pa boste cenili majice in kratke hlače iz hladnega satena. V vsakem primeru vlagajte v kakovost. Trajnost pižame je vedno odvisna od kakovosti njene izdelave.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-23 od 23 predmetov
1-23 od 23 predmetov