Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Tudi če imate nekaj odvečnih kilogramov, to še ne pomeni, da morate tangice za vedno odstraniti iz svoje garderobe. Sodobna moda za polne postave ponuja nešteto privlačnih kosov, ki so primerni tudi za ženske z večjim trebuhom, stegni ali zadnjico. Ponoči pa odložite spodnje perilo in se preoblecite v udobno pižamo, ženske kratke hlače ali noč...

Tudi če imate nekaj odvečnih kilogramov, to še ne pomeni, da morate tangice za vedno odstraniti iz svoje garderobe. Sodobna moda za polne postave ponuja nešteto privlačnih kosov, ki so primerni tudi za ženske z večjim trebuhom, stegni ali zadnjico. Ponoči pa odložite spodnje perilo in se preoblecite v udobno pižamo, ženske kratke hlače ali nočno srajco, ki vaši koži omogoča prosto dihanje. 

Kako izbrati spodnje perilo za polne postave?

Tudi ženskam s polnejšimi oblinami se ni treba odpovedati udobju in privlačnemu dizajnu. Poznati morate le svoje mere in vedeti, kakšen kroj spodnjega perila vam bo dal zapeljive obline in skril morebitne pomanjkljivosti. Zanesljiva izbira so hlačke z visokim pasom, tangice za polne postave, oprijete spodnjice in nedrčki s širokimi naramnicami, ki vam bodo v nekaj trenutkih povrnili izgubljeno samozavest. Niste prepričani, kaj izbrati? Brskajte po ženskem perilu plus size in poiščite navdih za svojo garderobo.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 31 predmetov
na stran
1-30 od 31 predmetov