Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Tudi če imate nekaj odvečnih kilogramov, to še ne pomeni, da se morate odpovedati udobju ali lepemu dizajnu. Današnja moda za polne postave ponuja nešteto mamljivih kosov, ki vam bodo zanesljivo povrnili izgubljeno samozavest. Primerne bodo hlačke z visokim pasom, ki zakrivajo večji trebuh, ali brezšivno, tesno prilegajoče se spodnje perilo, k...

Tudi če imate nekaj odvečnih kilogramov, to še ne pomeni, da se morate odpovedati udobju ali lepemu dizajnu. Današnja moda za polne postave ponuja nešteto mamljivih kosov, ki vam bodo zanesljivo povrnili izgubljeno samozavest. Primerne bodo hlačke z visokim pasom, ki zakrivajo večji trebuh, ali brezšivno, tesno prilegajoče se spodnje perilo, ki pričara zapeljive obline. In kaj obleči za spanje? Odložite spodnje perilo in se preoblecite v udobno pižamo ali nočno srajco, ki vaši koži omogoča prosto dihanje. 

Kako izbrati spodnje perilo za polne postave?

Tudi perilo za polne postave je lahko privlačno in oblikovalsko. Najpomembneje je, da poznate svoje mere in veste, kateri kroj vam laska. Zato namesto tangic raje nosite polne hlačke, ki imajo višji pas in lahko skrijejo večji trebuh. Zapeljive obline lahko v nekaj trenutkih pričaramo z napenjanjem spodnjega perila in spodnjih hlačk, medtem ko lahko nedrčki s širokimi naramnicami in zaponkami ukrotijo bujne prsi. Da bi bilo še huje, Trenýrkárna.cz ponuja tudi ženske prevelike spodnjice - do velikosti 5 XL.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-21 od 21 predmetov
1-21 od 21 predmetov