120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Black Friday
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Black Friday

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Zunaj postaja vse topleje, kar pomeni, da je čas, da iz omare potegnete moške tople nogavice ali nogavice. Boste ostali zvesti enobarvni klasiki ali se boste prepustili domišljiji in nosili moške nogavice, ki kar kipijo od barv? Če pa iščete prave nogavice za šport, boste najbolje izbrali moške funkcionalne nogavice, ki dihajo, odbijajo vodo in...

Zunaj postaja vse topleje, kar pomeni, da je čas, da iz omare potegnete moške tople nogavice ali nogavice. Boste ostali zvesti enobarvni klasiki ali se boste prepustili domišljiji in nosili moške nogavice, ki kar kipijo od barv? Če pa iščete prave nogavice za šport, boste najbolje izbrali moške funkcionalne nogavice, ki dihajo, odbijajo vodo in se ne vpijajo. Ker mislimo tudi na predstavnice nežnejšega spola, boste našli tudi ženske podkolenke z izvirnimi vzorci.

Kako izbrati moško spodnje perilo

Morate dopolniti redke vrste kratkih hlač ali drugega spodnjega perila? Pri izbiri se ne osredotočajte le na obliko, temveč tudi na pravo velikost in kroj. Kroj spodnjega perila mora biti laskav, zato upoštevajte svoj tip postave. Na splošno so za moške z bolj obsežnimi stegni primernejše klasične hlače, medtem ko lahko moški z višjo postavo nosijo bokserice s hlačnicami. Večini moških ustrezajo moške kratke hlače, ki so zelo udobne in primerne tako za celodnevno nošenje kot za poležavanje na kavču.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-6 od 6 predmetov
1-6 od 6 predmetov