120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo vam bo dalo samozavest in občutek ženstvenosti, ki vas bo spremljal ves dan. Zato zamenjajte klasično sintetično spodnje perilo z ženskimi hlačkami iz merino volne, ki diha, je antibakterijska in prijetna za vsakodnevno nošenje in šport. Funkcionalno spodnje perilo in termo perilo iz volne merin...

Kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo vam bo dalo samozavest in občutek ženstvenosti, ki vas bo spremljal ves dan. Zato zamenjajte klasično sintetično spodnje perilo z ženskimi hlačkami iz merino volne, ki diha, je antibakterijska in prijetna za vsakodnevno nošenje in šport. Funkcionalno spodnje perilo in termo perilo iz volne merino je idealno za celoletne športe, saj vas poleti hladi, pozimi pa greje. 

Dajte priložnost spodnjemu perilu in oblačilom iz merino volne

Merino volna je izredno fina volna, ki jo proizvaja pasma domačih ovc, znana kot merino. Gre za popolnoma naraven material, ki v nasprotju z navadno volno ne grize, ne prasketa, ne smrdi in ima odlične termoregulacijske lastnosti - poleti vas hladi, pozimi pa greje. Zato se merino volna ne uporablja le za izdelavo spodnjega perila za vsakodnevno nošenje, temveč tudi za žensko športno perilo in športne hlačke.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-11 od 11 predmetov
1-11 od 11 predmetov