Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Izkoristimo vse, kar je v naši moči. V erotični halji boste partnerja spravili na kolena. Prefinjene ženske toalete vzbujajo domišljijo s svojim krojem, pa tudi s prefinjeno izdelavo. Čutne kombinacije čipk, vezenin in svilenih materialov so kot nalašč za intimne trenutke. Ti ženski kopalni plašči so odlično dopolnilo seksi kompletu spodnjega pe...

Izkoristimo vse, kar je v naši moči. V erotični halji boste partnerja spravili na kolena. Prefinjene ženske toalete vzbujajo domišljijo s svojim krojem, pa tudi s prefinjeno izdelavo. Čutne kombinacije čipk, vezenin in svilenih materialov so kot nalašč za intimne trenutke. Ti ženski kopalni plašči so odlično dopolnilo seksi kompletu spodnjega perila ali hlačk.

Zapeljivi kopalni plašči, ki le rahlo nakazujejo

Želite svojega partnerja presenetiti z novim erotičnim perilom? Naj sam odvije darilo. Seksi hlačke in modrček lahko skrijete pod satenasto haljo, tako da vaš partner ne bo vedel, kaj počnete. Svoje zapeljivo spodnje perilo lahko svoji drugi polovici pokažete tudi v eni od obsesivnih halj, ki bo njegove fantazije razvnela do skrajnosti. Od vas je odvisno, ali imate raje zapeljiva oblačila, ki se končajo tik pod zadnjico ali segajo do sredine goleni.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-16 od 16 predmetov
1-16 od 16 predmetov