120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete tangice, ob katerih se vaša koža počuti kot v bombažu? Preizkusite tangice iz merino volne. Volno pridobivajo iz ovc pasme merino. Večinoma jih redijo v Avstraliji in na Novi Zelandiji, od koder prihaja večina proizvodnje merino volne. Merino spodnje perilo ni priljubljeno le pri ženskah, temveč tudi pri moških. Funkcionalno spodnje peril...

Iščete tangice, ob katerih se vaša koža počuti kot v bombažu? Preizkusite tangice iz merino volne. Volno pridobivajo iz ovc pasme merino. Večinoma jih redijo v Avstraliji in na Novi Zelandiji, od koder prihaja večina proizvodnje merino volne. Merino spodnje perilo ni priljubljeno le pri ženskah, temveč tudi pri moških. Funkcionalno spodnje perilo iz volne merino vas greje, vendar se v njem ne znojite. Toplo spodnje perilo hitro odvaja znoj in ne smrdi.

Zakaj nositi tangice iz merino volne?

Merino volna ima številne prednosti. Je mehka, udobna in zelo prijetna za kožo. Zato so hlačke in tangice iz merino volne zelo občutljive za najbolj intimne dele. Ker material diha in odvaja znoj, se uporablja tudi za izdelavo funkcionalnih oblačil. V teh funkcionalnih tangicah se lahko ukvarjate s katerim koli zahtevnim športom in se zavedate, da vam ni treba skrbeti za neprijetne težave s kožo. Merino volna je tako kot bambus naravni funkcionalni material.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-3 od 3 predmetov
1-3 od 3 predmetov