Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Imate doma plašč? In ali ima v svoji garderobi že otroško spodnje perilo z veselimi motivi? Razveselite svoje malčke s pisanimi kratkimi hlačami za otroke. In ne pozabite jim povedati, da barvne kratke hlače nosijo tudi odrasli. Pisane hlače za dečke imajo udoben širok elastični trak in se popolnoma ohlapno prilegajo. K otroškim kratkim hlačam z...

Imate doma plašč? In ali ima v svoji garderobi že otroško spodnje perilo z veselimi motivi? Razveselite svoje malčke s pisanimi kratkimi hlačami za otroke. In ne pozabite jim povedati, da barvne kratke hlače nosijo tudi odrasli. Pisane hlače za dečke imajo udoben širok elastični trak in se popolnoma ohlapno prilegajo. K otroškim kratkim hlačam z veselimi motivi lahko dobite tudi elegantne nogavice.

Veselo spodnje perilo za otroke

Prebudite otroško domišljijo, spodbudite igrivost in jim dajte občutek posebnosti. Naj se sprehajajo v pisanem otroškem perilu. Kakovostne otroške kratke hlače ter bokserice in hlačke so izdelane iz naravnih materialov, zlasti bombaža. Bombaž je hipoalergeni, zato ga lahko nosijo tudi otroci z zelo občutljivo kožo. Na voljo so tudi češke kratke hlače za otroke blagovne znamke Styx. Spodnje perilo je izdelano na Češkem in je edinstveno po svoji zasnovi. Ne zaostaja pa niti pri udobju. Širok elastični trak ohranja hlače na mestu, vendar se ne izreže. Prefinjen kroj po nepotrebnem ne objema telesa, vendar ga tudi ne odriva od njega. To so kratke hlače, ki se preprosto prilegajo vašemu moškemu.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 59 predmetov
na stran
1-30 od 59 predmetov