120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Se vsak dan spopadate s težavami pri obuvanju nogavic? S pisanimi in veselimi nogavicami za otroke lahko odmislite težave. Vaši malčki bodo šli po svoje pisane nogavice in jih z veseljem oblekli. Navsezadnje otroke najbolj privlačijo svetle barve in igriv dizajn. Če želite, da se otroci naučijo sami poiskati in obleči spodnje perilo, jim kupite ...

Se vsak dan spopadate s težavami pri obuvanju nogavic? S pisanimi in veselimi nogavicami za otroke lahko odmislite težave. Vaši malčki bodo šli po svoje pisane nogavice in jih z veseljem oblekli. Navsezadnje otroke najbolj privlačijo svetle barve in igriv dizajn. Če želite, da se otroci naučijo sami poiskati in obleči spodnje perilo, jim kupite hlačke, kratke hlače in nogavice v isti barvi ali z enakim motivom ter jim dovolite, da poiščejo primerne kose.

Otroške nogavice morajo biti predvsem visoke kakovosti.

Ne le otroško spodnje perilo z veselimi motivi, temveč vse spodnje perilo za otroke mora biti izdelano iz kakovostnih in prijetnih materialov, ki ne dražijo občutljive otroške kože. Barve, uporabljene na barvnem spodnjem perilu, ne smejo povzročati alergijskih reakcij. Zato se pri izbiri veselega spodnjega perila za otroke ravnajte predvsem po certifikatih, ki potrjujejo zdravstveno varnost.


Proizvodni material kakovostnih otroških nogavic mora biti večinoma bombaž. Ostali so elastični materiali, ki zagotavljajo, da se nogavica dobro prilagodi obliki otrokovega stopala. Pri izbiri pozorno opazujte šive, ki ne smejo drgniti kože. Rob gležnja ne sme preveč stiskati otrokovega stopala, vendar tudi ne sme zdrsniti z gležnja. Izbirate lahko med nizkimi in visokimi otroškimi nogavicami s prikupnimi in veselimi motivi.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 89 predmetov
na stran
1-30 od 89 predmetov