120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Črna velja za brezčasno in univerzalno barvo. Zato je črno spodnje perilo tako priljubljeno. Nosite jo lahko pod katero koli obleko. Vendar ne pozabite, da se svetle barve ter tanke in prozorne tkanine ne ujemajo s črno barvo. Prozorno spodnje perilo, kot so črne bokserke, je eden največjih modnih spodrsljajev našega časa. Pod belimi oblačili in...

Črna velja za brezčasno in univerzalno barvo. Zato je črno spodnje perilo tako priljubljeno. Nosite jo lahko pod katero koli obleko. Vendar ne pozabite, da se svetle barve ter tanke in prozorne tkanine ne ujemajo s črno barvo. Prozorno spodnje perilo, kot so črne bokserke, je eden največjih modnih spodrsljajev našega časa. Pod belimi oblačili in lahkimi materiali je najboljša izbira moško spodnje perilo v beli ali mesnati barvi.

Najbolj priljubljeni kosi moškega spodnjega perila v črni barvi

Črna barva je povezana z avtoriteto, močjo in skrivnostnostjo. Poleg tega predstavlja tudi ekskluzivnost in razkošje. Zato je tako privlačen, zlasti za krhki spol. Črno spodnje perilo zato ne sme manjkati v garderobi nobenega moškega. Črna barva je tudi praktična. Na črnih spodnjicah, moških kratkih hlačah in nogavicah ni vidnih madežev. Zato se v njih počutite udobno in varno. Drobni madeži, zaradi katerih bi bilo treba kupiti nove kose svetlega spodnjega perila, v črni barvi niso težava. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 390 predmetov
na stran
1-30 od 390 predmetov