120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete praktično spodnje perilo za otroke? Posegajte po črnem otroškem perilu. Prednost črne barve je v tem, da se v njej skriva res veliko. Otroci so kot vreča bolh. Ne morejo dolgo sedeti pri miru, umazana oblačila in spodnje perilo pa so na dnevnem redu. Spomnite se, ko pridejo od zunaj, si sezujejo čevlje in vidite nogavice, ki so bile zjutr...

Iščete praktično spodnje perilo za otroke? Posegajte po črnem otroškem perilu. Prednost črne barve je v tem, da se v njej skriva res veliko. Otroci so kot vreča bolh. Ne morejo dolgo sedeti pri miru, umazana oblačila in spodnje perilo pa so na dnevnem redu. Spomnite se, ko pridejo od zunaj, si sezujejo čevlje in vidite nogavice, ki so bile zjutraj še svetlo bele ali barvne! Prihranite svoje živce in otrokom kupite črne otroške nogavice. Tudi če na njih po pranju ostane madež, ga ne bo videti. Ali ste vedeli, da otroci črno barvo dojemajo kot barvo za odrasle? Razveselite jih s črnim dekliškim ali fantovskim spodnjim perilom. Počutili se bodo ponosni!

Udoben kroj in prijetni materiali spodnjega perila v črni barvi

Alfa in omega otroškega spodnjega perila sta kakovosten proizvodni material in popolno prileganje. Glede materiala izbirajte predvsem naravne materiale. Idealen je 100-odstotni bombaž ali kombinacija z elastanom. Mešanica bombaža in elastana se večinoma uporablja za šivanje črnih otroških boksaric in hlačk. Zagotavlja, da se spodnje perilo popolnoma prilega telesu. Pri črnih otroških kratkih hlačah upoštevajte predvsem elastiko v pasu, ki zagotavlja, da hlače ne zdrsnejo navzdol. Guma mora biti dovolj široka, ne sme ščipati ali praskati. Pri dekliških hlačah se osredotočite na elastiko okoli stegen. Obutev mora slediti otrokovemu stopalu, vendar ne sme biti tesna ali po nepotrebnem ohlapna.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-7 od 7 predmetov
1-7 od 7 predmetov