120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete kakovostno pižamo za dečke, v kateri bo vaš mali izletnik mirno spal vso noč? Pri Nedeto.si boste našli bombažne pižame za dečke, stare od 2 do 14 let, ki so odlične za občutljivo otroško kožo. Seveda pa ohlapnejši kroj zagotavlja zadostno udobje med spanjem - pižama ne pritiska, ne ščemi in ne povzroča bolečih mehurjev ali celo pleničneg...

Iščete kakovostno pižamo za dečke, v kateri bo vaš mali izletnik mirno spal vso noč? Pri Nedeto.si boste našli bombažne pižame za dečke, stare od 2 do 14 let, ki so odlične za občutljivo otroško kožo. Seveda pa ohlapnejši kroj zagotavlja zadostno udobje med spanjem - pižama ne pritiska, ne ščemi in ne povzroča bolečih mehurjev ali celo pleničnega izpuščaja. Iščete pižamo za mlado damo? Potem ne smete spregledati pižame za dekleta iz 100-odstotnega bombaža.

Kako izbrati kakovostno pižamo za otroke

Otroška pižama mora biti udobna, zračna in izdelana iz visokokakovostnih materialov. Bodite pozorni na obdelavo šivov - preveč grobi šivi lahko neprijetno dražijo otrokovo kožo. Izbiro pižame prilagodite tudi letnemu času. Medtem ko so otroške pižame s kratkimi rokavi idealne za poletje, pa pozimi pridejo prav toplejše otroške pižame z dolgimi rokavi in hlačami. Prav tako skrbno izberite fantovsko spodnje perilo, otroške hlače in otroške nogavice - vedno upoštevajte občutljivo kožo najmlajših.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-28 od 28 predmetov
1-28 od 28 predmetov