120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Priskrbite svoji princeski pižamo, v kateri bo spala kot v sanjah. Tako dekliške kot fantovske pižame so izdelane iz 100-odstotnega bombaža, ki je primeren za občutljivo otroško kožo. Poleg tega jih odlikujeta udobno prileganje in izvirna zasnova, ki bo osvojila srca majhnih in velikih deklic. Pri Nedeto.si boste našli otroške pižame s kratkimi ...

Priskrbite svoji princeski pižamo, v kateri bo spala kot v sanjah. Tako dekliške kot fantovske pižame so izdelane iz 100-odstotnega bombaža, ki je primeren za občutljivo otroško kožo. Poleg tega jih odlikujeta udobno prileganje in izvirna zasnova, ki bo osvojila srca majhnih in velikih deklic. Pri Nedeto.si boste našli otroške pižame s kratkimi rokavi, idealne za poletje, in otroške pižame z dolgimi rokavi, ki vas bodo grele v zimskih nočeh.

Kako izbrati kakovostno pižamo za otroke

Pri otroških pižamah priporočamo, da izberete nekoliko večjo velikost, kot jo vaš otrok običajno nosi. Z ohlapnejšo pižamo boste poskrbeli, da bo vašemu otroku dovolj udobno spati in da se ne bo toliko znojil. Pozorni bodite tudi na šive (ne smejo biti preveč grobi) in kakovost materiala. Raje uporabljajte naravne tkanine, ki omogočajo koži prosto dihanje in ne povzročajo alergijskih reakcij. Prav tako bodite previdni pri izbiri dekliškega spodnjega perila, otroških hlač in nogavic - vedno upoštevajte občutljivo kožo najmlajših.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-19 od 19 predmetov
1-19 od 19 predmetov