120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete fantovsko spodnje perilo, ki je udobno, elegantno in izdelano iz kakovostnih materialov? Oglejte si udobne kratke hlače, odlično prilegajoče se bokserice ali klasične hlače za fante, ki so še posebej primerne za šport ali pod oprijete hlače. Zaradi široke gubaste gume ostanejo trdno na mestu, ne da bi se stisnili. Pozorni bodite le na iz...

Iščete fantovsko spodnje perilo, ki je udobno, elegantno in izdelano iz kakovostnih materialov? Oglejte si udobne kratke hlače, odlično prilegajoče se bokserice ali klasične hlače za fante, ki so še posebej primerne za šport ali pod oprijete hlače. Zaradi široke gubaste gume ostanejo trdno na mestu, ne da bi se stisnili. Pozorni bodite le na izrazite šive, ki lahko povzročijo mehurje ali neprijetne praske.

Kako izbrati spodnje perilo za dečke?

Pri izbiri spodnjega perila za dečke upoštevajte občutljivo otroško kožo, ki je še posebej prijetna v naravnih materialih, kot so dihajoč bombaž, bambusova vlakna ali modal. Na koncu se morate sami odločiti, ali boste izbrali fantovske hlače, boksarice ali bokserice. Najprej pomislite na udobje. Bokserice in hlače za fante se tesno prilegajo telesu, lahko jih nosite pod oprijetimi kavbojkami in so odlične za šport, medtem ko se ohlapne hlače skrivajo pod širokimi nogami in so idealne za spanje.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-20 od 20 predmetov
1-20 od 20 predmetov