120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Iščete spodnje perilo za dečke, ki je udobno, elegantno in izdelano iz kakovostnih materialov? Stavite na boksarice za fante Fila ali Styx. Imajo lahko kratke ali daljše nogavice in športno, klasično ali tkano elastiko, ki jih varno drži na mestu. Nosite jih lahko pod oprijetimi hlačami ali pri športu, saj se prilegajo kot rokavica. Pozorni bodi...

Iščete spodnje perilo za dečke, ki je udobno, elegantno in izdelano iz kakovostnih materialov? Stavite na boksarice za fante Fila ali Styx. Imajo lahko kratke ali daljše nogavice in športno, klasično ali tkano elastiko, ki jih varno drži na mestu. Nosite jih lahko pod oprijetimi hlačami ali pri športu, saj se prilegajo kot rokavica. Pozorni bodite le na izrazite šive, ki lahko povzročijo mehurje ali neprijetne praske.

Kako izbrati spodnje perilo za dečke?

Ker je spodnje perilo za dečke v neposrednem stiku z občutljivo otroško kožo, mora biti izdelano iz visokokakovostnega materiala. Za vsakodnevno nošenje izberite spodnje perilo iz dihajočega bombaža, bambusovih vlaken ali modala. Po drugi strani se je treba izogibati umetnim vlaknom, saj lahko dražijo otroško kožo in povzročajo alergijske reakcije. Vprašanje je tudi, ali izbrati fantovske boksarice, hlačke ali kratke hlače. Ohlapne kratke hlače se nosijo pod širšimi hlačami ali za spanje, medtem ko se fantovske boksarice in spodnjice dobro prilegajo telesu, lahko jih nosite pod oprijetimi kavbojkami in so odlične za šport.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 67 predmetov
na stran
1-30 od 67 predmetov