120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Moške hlače iz organskega bombaža vam bodo zagotavljale udobje ves dan. Prilegajoč se kroj brez nog je idealen za oprijete hlače ali športna oblačila, v kombinaciji z organskim bombažem pa predstavlja popolnoma edinstveno kombinacijo. Bombaž je zelo mehak in prijeten na otip, ne draži kože in dobro vpija znoj, kar bodo vaši zasebni deli zagotovo...

Moške hlače iz organskega bombaža vam bodo zagotavljale udobje ves dan. Prilegajoč se kroj brez nog je idealen za oprijete hlače ali športna oblačila, v kombinaciji z organskim bombažem pa predstavlja popolnoma edinstveno kombinacijo. Bombaž je zelo mehak in prijeten na otip, ne draži kože in dobro vpija znoj, kar bodo vaši zasebni deli zagotovo cenili. Če ugotovite, da vam bombažne hlače za moške ustrezajo, v svojo garderobo dodajte hlače ali bokserke iz organskega bombaža. Z njimi ne boste naredili napake (ali sramote).

Zakaj kupiti spodnje perilo iz organskega bombaža

Gojenje ekološkega bombaža je zelo prijazno do okolja - ne uporabljajo se sintetična gnojila ali pesticidi, zemlja pa je vedno nekaj časa praha, da počiva. Rezultat je okolju prijazen in trajnosten material, ki ne draži občutljive kože, zato je primeren tudi za ljudi z alergijami ali težavami s kožo. Za nameček bo na svoj račun prišla tudi vaša denarnica. Moško spodnje perilo in nogavice iz organskega bombaža so visokokakovostne in trajajo dlje, zato vam ni treba zapravljati denarja za nove kose.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-1 od 1 elementa
1-1 od 1 elementa