120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ali spite v razvlečeni srajci, ker ne verjamete, da bi lahko našli moško pižamo za polne moške, ki bi izpolnila vsa vaša pričakovanja? Zdaj vam o tem ni treba več sanjati! Velika pižama v prevelikih velikostih vam bo zagotovila udobje in miren spanec. Sodobna moda ponuja nešteto privlačnih kosov, ki se prilegajo tudi bolj čednim moškim. Izberite...

Ali spite v razvlečeni srajci, ker ne verjamete, da bi lahko našli moško pižamo za polne moške, ki bi izpolnila vsa vaša pričakovanja? Zdaj vam o tem ni treba več sanjati! Velika pižama v prevelikih velikostih vam bo zagotovila udobje in miren spanec. Sodobna moda ponuja nešteto privlačnih kosov, ki se prilegajo tudi bolj čednim moškim. Izberite preprostost, minimalne okrasne podrobnosti in naravne materiale, ki vaši koži omogočajo prosto dihanje.

Kako izbrati spodnje perilo za polne postave

Ne glede na to, ali imate nekaj odvečnih kilogramov ali pa vas je narava obdarila na pravih mestih, se vam pri izbiri spodnjega perila ni treba omejevati. Poznati morate le svoje mere in vedeti, kateri kroji vam bolj pristajajo. Moški z izrazitejšimi oblinami imajo običajno raje moške kratke hlače ali bokserice, ki lahko skrijejo številne pomanjkljivosti. Po drugi strani pa moške spodnjice niso priporočljive za debelejše moške, vendar se jim ni treba popolnoma odpovedati. Prebrskajte med prevelikimi kratkimi hlačami, bokserkami in spodnjicami ter poiščite pravo spodnje perilo za svojo garderobo.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-11 od 11 predmetov
1-11 od 11 predmetov