120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Življenje je prekratko, da bi nosili tesno in neudobno spodnje perilo. Če ste moški bolj izrazite postave in niste preveč navdušeni nad daljšimi nogami, boste zadovoljni s prevelikimi hlačkami. Zaradi tesno prilegajočega se kroja se ne nabirajo in jih lahko nosite tudi pod ozkimi hlačami, pod katerimi bi lahko bile vidne noge kratkih hlač ali bo...

Življenje je prekratko, da bi nosili tesno in neudobno spodnje perilo. Če ste moški bolj izrazite postave in niste preveč navdušeni nad daljšimi nogami, boste zadovoljni s prevelikimi hlačkami. Zaradi tesno prilegajočega se kroja se ne nabirajo in jih lahko nosite tudi pod ozkimi hlačami, pod katerimi bi lahko bile vidne noge kratkih hlač ali boksaric. Udobne in funkcionalne hlače za moške boste cenili tudi med športom, saj se boste zaradi minimalistične tkanine manj potili.

Kako izbrati moške spodnjice za polne postave

Ne glede na to, ali imate nekaj odvečnih kilogramov, ste postavni ali pa vas je narava obdarila na pravih mestih, poskušajte kroj in velikost spodnjega perila vedno prilagoditi svoji postavi. Ni hujšega, kot če se spodnje perilo grdo zarezuje v vaša stegna in dimlje ali vas stiska v pasu. Če niste prepričani o svoji velikosti, vzemite krojaški meter in natančno izmerite. Pri nakupovanju spodnjega perila, pižam ali oblačil za polne postave upoštevajte tabele velikosti posameznih proizvajalcev, ki vam bodo pomagale pri izbiri.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-5 od 5 predmetov
1-5 od 5 predmetov