Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ne pustite, da vam moda narekuje, in se obujte v moške nogavice s pisanim živalskim potiskom. Nosite jih s kavbojkami, športnimi gamašami in obleko ter opazujte, kaj se bo zgodilo. Morda boste na zemlji povzročili (modni) pekel, morda boste srečali sorodne duše. Razkrijte svojo razigrano in svobodomiselno osebnost ter si oglejte tudi nogavice ...

Ne pustite, da vam moda narekuje, in se obujte v moške nogavice s pisanim živalskim potiskom. Nosite jih s kavbojkami, športnimi gamašami in obleko ter opazujte, kaj se bo zgodilo. Morda boste na zemlji povzročili (modni) pekel, morda boste srečali sorodne duše. Razkrijte svojo razigrano in svobodomiselno osebnost ter si oglejte tudi nogavice z motivi hrane, narave in športa ali božične nogavice.

Kako izbrati moške zabavne nogavice

Pomembno je, da se stopalo v nogavici dobro počuti. Za to morate izbrati pravo velikost - nogavica ne sme ščipati ali povzročati bolečih mehurjev na teletih ali gležnjih. Tudi prevelika nogavica ni idealna, saj se bo v čevlju zbrala in lahko povzroči nastanek mehurjev. Nenazadnje se osredotočite na material nogavic. Ta mora ustrezati dejavnosti, ki jo boste izvajali. Bambusove in bombažne nogavice so primerne za vsakodnevno nošenje, funkcionalne nogavice iz merino volne pa nosite za šport.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 48 predmetov
na stran
1-30 od 48 predmetov